Contentmarketing

Met inmiddels ruime ervaring met een breed spectrum van content, kunnen wij jou helpen met het ontwikkelen van een contentstrategie voor jouw bedrijf. Contentmarketing is de manier om optimaal gebruik te maken van jouw kanalen en hiermee jouw doelgroep te bereiken. Met contentmarketing bereik, prikkel en trigger je jouw doelgroep. Daarnaast toon je direct de unique selling points van jouw bedrijf. Je bewijst vooraf aan de doelgroep dat jij de geschikte partij bent.

Contentmarketing is voor ieder bedrijf toepasbaar. De vorm van de content en de manier waarop het wordt ingezet zal wel verschillen. SQUEED, onderdeel van Bring The Action, kan samen met jou een contentstrategie ontwikkelen die past bij jouw bedrijf. De meest toegepaste vorm is het maken van artikelen, maar er zijn uiteraard tal van andere mogelijkheden. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een podcastserie of een programmaformat voor op YouTube te ontwikkelen.

SQUEED kan niet alleen helpen om een contentstrategie te ontwikkelen, maar kan deze ook desgewenst uitvoeren. Zo heb je geen omkijken naar de productie van content en profiteer je optimaal van contentmarketing.