Over ons

Bring The Action is sinds 2016 dagelijks bezig met content. Wij produceren zowel content voor onze eigen platformen, als voor klanten. De kracht van content is de veelzijdigheid. Alles is mogelijk. Je kan de doelgroep inspireren, entertainen, maar ook bijvoorbeeld informeren.

Ons team heeft inmiddels ruime ervaring met een breed spectrum van content. Van nieuwsartikelen tot podcasts en van video’s tot special interest platformen. Wij beschikken over brede kennis en een breed aanbod aan faciliteiten, zo beschikken wij bijvoorbeeld over een eigen podcaststudio. En hebben we de kennis of faciliteiten niet zelf in huis? Dan beschikken wij over een netwerk van professionals die wij in kunnen zetten.

Wij zijn actief met meerdere regionale nieuwsplatformen. Dagelijks voorziet ons team de platformen van het nieuws uit de regio. Content maken wij niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten. Wij kunnen je helpen bij het ontwikkelen van een contentstrategie voor jouw bedrijf en kunnen deze desgewenst ook uitvoeren.